Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je winkel promoten

Je hebt de grootste kans op succes als je je winkel en de objecten die je aanbiedt bij kopers onder de aandacht brengt. Op de volgende manieren kun je je winkel laten opvallen:

Je winkel op eBay onder de aandacht brengen

 • Maak optimaal gebruik van je veilingen en Nu kopen-aanbiedingen
  Succesvolle verkopers met een eBay-winkel leiden kopers via hun online veilingen en Nu kopen-aanbiedingen naar hun winkel. Deze verschijnen namelijk op de reguliere eBay-pagina's met zoekresultaten en de aangepaste rubriekspagina's. Neem in je objectbeschrijving links naar pagina's in je winkel op, zoals de homepage of winkelrubrieken. Je kunt ook de huisstijl van je winkel (kleuren, logo) in al je objectbeschrijvingen opnemen.

 • Profiteer van de tools voor winkelmarketing

  We bieden een aantal marketingtools waarmee je je winkel kunt promoten, zoals e-mailmarketing, aangepaste aanbiedingskaders en reclamebrochures. Je kunt deze tools vinden in Mijn eBay onder de link Marketingtools.

 • Aangepaste koptekst voor objecten
  Neem in je winkel en aanbiedingen je eigen banner (koptekst voor aanbiedingen) op om je winkel duidelijk te promoten en de van herkenning van je winkel bij kopers te verbeteren.

 • Gebruik je p rofiel
  Maak een profiel en wijd deze aan je winkel: beschrijf bijvoorbeeld je winkel, neem links naar je winkel op en maak gebruik van je huisstijl. Nadat je deze pagina hebt gemaakt, wordt het pictogram Mij naast je gebruikersnaam weergegeven. Gebruikers kunnen hierop klikken als ze meer over je willen weten.

 • Waardeer je abonnement op
  Als je een uitgebreider abonnement neemt, krijgt je winkel een opvallendere plaats op de zoekpagina's van eBay-winkels en op andere eBay-pagina's.

 • Gebruik je winkelnaam wanneer je berichten op de discussieforums plaatst.
  Neem de naam en de URL van je winkel bij wijze van handtekening op in berichten die je op de discussieforums plaatst.

Je winkel buiten eBay onder de aandacht brengen

 • Maak in e-mails en in drukwerk reclame voor je winkel

  Gebruik in correspondentie met kopers (zoals e-mails en pakbonnen, visite kaartjes en advertenties) altijd de naam en de URL van je winkel en indien mogelijk je huisstijl (thema, kleuren, logo). Maak een reclamebrochure die je naar je klanten kunt sturen.

 • Optimaliseer je winkel voor zoekmachines

  Zorg ervoor dat de tekst van je winkel overeenkomt met de trefwoorden die gebruikers mogelijk invoeren wanneer ze zoeken naar objecten die jij verkoopt. Het gebruiken van trefwoorden vergroot je de kans dat je winkel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Verwerk deze trefwoorden in je winkelnaam, de namen van je winkelrubrieken en/of de inhoud van je aangepaste pagina's.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.