Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Objecten verkopen met een eBay-winkel

Met een eBay-winkel heb je een centrale plek waar kopers meer over jou en de producten die je aanbiedt te weten kunnen komen. Je ontvangt niet alleen krachtige tools om je winkel te ontwerpen, maar ook marketing- en rapportagefuncties en gratis klantenservice. Klik hier als je wilt weten hoe je aan de slag kunt met een eBay-winkel.

Een probleem oplossen

 
Het is een goed idee om je eerst te verdiepen in de manier waarop eBay-winkels werken. Ga op de homepage van eBay naar het tabblad Winkels en vervolgens rechts op de pagina op de link Een winkel openen. Meer informatie vind je op de pagina Wat is een eBay-winkel? Als je een eigen winkel wilt openen, klik je op de knop Open een Winkel!
 
Als je weg bent, moet je voorkomen dat je kopers een object kopen en dan onverwacht lang erop moeten wachten. Dat vindt niemand prettig. Ga voordat je op vakantie gaat naar Berichten in Mijn eBay, selecteer in de linkerkolom de optie Instellingen wijzigen en scroll naar het gedeelte Vakantie-instellingen voor winkel. Meer weten over vakantie-instellingen voor je winkel?

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

 

Je winkel beheren

 

Je winkel promoten

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.