Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

eBay Oplossingengids

Er zijn veel oplossingen beschikbaar van eBay en/of derden om eBay-gebruikers te helpen hun koop- en verkoopactiviteiten te verbeteren. Deze oplossingen zijn ontwikkeld om activiteiten, zoals het verkopen van grote hoeveelheden objecten en after-sales management efficiënter te maken. Om het gemakkelijker te maken om de juiste oplossing voor jou te vinden is er de Oplossingengids.

Opmerking: de Oplossingengids is alleen beschikbaar in het Engels.

Ga naar Oplossingengids om de verschillende soorten oplossingen te bekijken. Je kunt ook oplossingen vinden door te zoeken op trefwoorden. Bijvoorbeeld, als je zoekt naar oplossingen voor het beheren van grote hoeveelheden voorraad, typ dan "voorraad" in het zoekvak en druk op de button Zoeken.

Op de volgende pagina vind je de resultaten van je zoekopdracht en kun je de verschillende oplossingen met elkaar vergelijken. Als je voor de eerste keer deze pagina bezoekt zullen de betreffende oplossingen gesorteerd zijn op alfabetische volgorde. Je hebt ook de mogelijkheid om te sorteren op de verschillende kolommen op deze overzichtspagina, zoals op naam, waardering, bedrijf etc.

Selecteer de oplossing waarin je geïnteresseerd bent en bekijk de details van deze oplossing door te klikken op de titel van de oplossing. Door verschillende pagina's van oplossingen te bekijken en te vergelijken kun je kiezen welke oplossing het beste aan jouw wensen voldoet. Op de pagina's met oplossingen kun je ook eenvoudig informatie vinden over de oplossingen die aangeboden worden door derden.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.