Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Verkoopmanager en Verkoopmanager Pro

Naarmate je meer objecten verkoopt, wil je je transacties beheren en bijhouden. Verkoopmanager is een online tool waarmee je transacties kunt beheren. De tool is bedoeld voor verkopers van gemiddelde tot grote aantallen objecten. Je kunt je aanbiedingen en transacties met Verkoopmanager op de voet volgen, nieuwe aanbiedingen maken en plannen en tijd besparen met veel voorkomende taken. Verkoopmanager Pro biedt dezelfde functies als Verkoopmanager, maar met voorraad- en automatiseringsfuncties. Meer weten?

Een probleem oplossen

Als je je wilt abonneren,klik je op nu abonneren voor Verkoopmanager of Verkoopmanager Pro. Als je je abonnement wilt opzeggen, ga je naar Mijn eBay en klik je op de tab Account. Klik onder Mijn account links op de pagina op de link Abonnementen. Zoek het desbetreffende abonnement en klik op de link Abonnement opzeggen.
Om ervoor te zorgen dat nieuwe particuliere verkopers als jij vertrouwd raken met verkopen op eBay geven we je pas toegang tot tools voor bulksgewijs aanbieden en bewerken 90 dagen na je eerste verkoop en als je ten minste 10 positieve feedbackbeoordelingen als verkoper hebt ontvangen. Ondertussen kun je de gewone tools gebruiken om je objecten aan te bieden, te bewerken en opnieuw aan te bieden.

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

Je verkoop beheren

Producten en aanbiedingen beheren met Verkoopmanager Pro

Importeren en exporteren

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.

Snelkoppelingen