Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Hoe kan ik mijn eBay-kosten betalen?

Op eBay kun je de verkoopkosten op diverse manieren gemakkelijk en veilig betalen.

Je selecteert de betalingsmethode voor eBay-kosten als volgt:
  1. Ga naar Mijn eBay.

  2. Klik op de tab Account.

  3. Klik op de link Verkopersaccount (links op de pagina). Op deze pagina kun je je rekeningoverzicht bekijken, facturen bekijken en je betalingsmethode kiezen.

  4. Volg de instructies voor betalingsmethoden voor je verkoopkosten.

Betalingsmethoden

  • PayPal: PayPal is een handige elektronische betalingsservice waarmee je je eBay-kosten automatisch kunt betalen. Wanneer je je aanmeldt voor automatische PayPal-betalingen wordt het verschuldigde bedrag elke maand automatisch van je PayPal-rekening afgeschreven, niet eerder dan 15 dagen nadat wij je de factuur hebben toegestuurd. Je kunt ook een eenmalige betaling uitvoeren via je PayPal-rekening.

  • Automatische incasso: Deze optie bestaat alleen voor leden die een bankrekening in Nederland hebben. Bij deze optie kun je je maandfacturen betalen door je bankrekeninggegevens op te geven en eBay te machtigen om je maandsaldo van je rekening af te schrijven. Na opgave voor automatische incasso moet je een ondertekende machtiging opsturen of faxen. Meld je nu aan voor automatische incasso en geef je bankrekeninggegevens op.

  • Creditcard in bestand: Je kunt je creditcardgegevens (Visa of MasterCard) aan je eBay-rekening koppelen voor regelmatige maandelijkse betalingen. Voer je creditcard nu in het bestand in voor automatische maandelijkse facturering of om je huidige creditcardgegevens bij te werken. Je kunt ook een eenmalige betaling uitvoeren.

  • Overschrijving: Je kunt het factuurbedrag direct van jouw bank naar de bankrekening van eBay overmaken door een overschrijvingsformulier van je bank in te vullen. Zorg ervoor dat je altijd je eBay-rekeningnummer op het overschrijvingsformulier vermeldt zodat je rekening bij eBay snel en correct wordt bijgewerkt. Je kunt ook een eenmalige betaling uitvoeren.

Eenmalige en automatische betalingen op elkaar afstemmen
Bekijk het schema voor automatische betalingen om te zien wanneer automatische betalingen worden afgeschreven voordat je een eenmalige betaling verricht. Er moeten ten minste 5 dagen liggen tussen een eenmalige en de automatische betaling om te voorkomen dat bedragen 2 keer worden voldaan.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.