Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Vooraf ingevulde objectgegevens

Maakt het aanbieden van films en muziek eenvoudiger

Wanneer je een aanbieding in bepaalde rubrieken maakt, kun je automatisch je aanbieding invullen met beschrijvingen en foto's van objecten in je voorraad. Met vooraf ingevulde objectgegevens bespaar je tijd en kun je een duidelijke, aantrekkelijke aanbieding voor kopers maken. Als je naar vooraf ingevulde objectgegevens wilt zoeken, klik je op de link 'Zoek je product' in het gedeelte Vooraf ingevulde objectgegevens van het formulier Verkoop je object. Voer vervolgens relevante productgegevens in, zoals UPC, titel, regisseur (voor films) of artiest (voor muziek).

Verstrekt automatisch de meeste specificaties

Hoewel vooraf ingevulde objectgegevens automatisch worden toegevoegd aan de velden met specificaties, wordt nog niets gezegd over de staat van het object.

Omdat de staat van het object een van de belangrijkste aankoopcriteria voor kopers op eBay is, kunt je het beste de staat van het object opgeven via de specificaties.

Meer over vooraf ingevulde objectgegevens

  • Gratis - eBay brengt geen kosten in rekening voor vooraf ingevulde objectgegevens.

  • Ondersteund door tools voor verkopers van eBay en andere ontwikkelaars - Vooraf ingevulde gegevens zijn beschikbaar in alle eBay-tools voor verkopers, zoals Verkoopmanager. Als je een tool van een andere ontwikkelaar gebruikt, dien je bij het betreffende bedrijf na te vragen of deze functionaliteit wordt ondersteund.

  • Flexibiliteit voor integratie met bestaande aanbiedingstemplates - eBay heeft vooraf ingevulde objectgegevens samengesteld als aanvulling op de bestaande templates voor productbeschrijvingen van verkopers. Alle vooraf ingevulde objectbeschrijvingen en stockfoto's zijn optioneel en worden weergegeven onder het veld Beschrijving van de aanbieding.

  • Stockfoto's als galerijafbeelding - Verkopers kunnen stockfoto's gebruiken als galerijafbeelding door gewoon met de muis te klikken.

Wat als vooraf ingevulde objectgegevens onjuist zijn?

Als onze gegevens over het object dat je wilt verkopen onjuist zijn, kun je de functie Vooraf ingevulde objectgegevens beter niet gebruiken wanneer je het betreffende object aanbiedt.

Soms zul je merken dat bepaalde details in vooraf ingevulde objectgegevens onjuist zijn (het jaar van publicatie is bijvoorbeeld verkeerd). We vragen je vriendelijk om ons op fouten te wijzen, zodat we deze kunnen corrigeren. Als je een fout in vooraf ingevulde objectgegevens wilt melden, ga je naar het formulier Verkoop je object en klik je rechts op de pagina Titel en beschrijving op de link Geef ons je mening.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.