Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je verkoopkosten betalen

Betalingsmethoden

Op eBay kun je de verkoopkosten op diverse manieren gemakkelijk en veilig betalen.

Je selecteert de betalingsmethode voor eBay-kosten als volgt:
  1. Ga naar Mijn eBay.

  2. Klik op de tab Account.

  3. Klik op de link Verkopersaccount (links op de pagina). Op deze pagina kun je je rekeningoverzicht bekijken, facturen bekijken en je betalingsmethode kiezen.

  4. Volg de instructies voor betalingsmethoden voor je verkoopkosten.

Betalingsmethoden

  • Automatische incasso: Deze optie bestaat alleen voor leden die een IBAN-nummer in Nederland hebben. Betaal je maandfacturen door je IBAN-gegevens op te geven en eBay te machtigen om je maandsaldo van je rekening af te schrijven. Meld je nu aan voor automatische incasso en geef je IBAN-gegevens op.

  • Creditcard in bestand: Je kunt je creditcardgegevens (Visa of MasterCard) aan je eBay-rekening koppelen voor regelmatige maandelijkse betalingen. Voer je creditcard nu in het bestand in voor automatische maandelijkse facturering of om je huidige creditcardgegevens bij te werken.
    Je kunt ook een eenmalige betaling uitvoeren of via een overschrijving rechtstreeks vanaf je bank of online betalen. Je kunt hier gedetailleerde informatie over krijgen in Mijn eBay. Ga naar Mijn eBay, dan naar Betalingsmethoden voor verkoopkosten. Kies Eenmalige betaling en op de nieuwe pagina dan Bankoverschrijving als betaalmethode. Er wordt een venster geopend waarin je de nodige bankgegevens kunt vinden .Belangrijk: het kan 7 tot 10 werkdagen duren voordat de overschrijving op je eBay-account zichtbaar is.

Je uiterste betaaldatum

Je moet het bedrag van de factuur elke maand volledig betalen om je account actief te houden. Als er achterstallige betalingen ontstaan, kan je account worden geschorst vanwege wanbetaling. De incassokosten kunnen dan op je worden verhaald. De datum waarop betaling is verschuldigd, is afhankelijk van de datum van de factuur (de 15de of de laatste dag van de maand). Meer informatie over de uiterste betaaldatum

Crediteringen en terugbetalingen

In bepaalde gevallen kun je crediteringen ontvangen:

Als je een terugbetaling wilt voor de creditering in je eBay-account, kun je een terugbetaling aanvragen.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.