Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je aanbieding beheren


Het controleren van de effectiviteit van je aanbieding en het beheren van de communicatie met kopers zijn belangrijke onderdelen van het verkoopproces. Volg deze tips om klanten geïnteresseerd te houden en een positieve verkoopervaring te garanderen.

Je aanbieding controleren

Ga als volgt te werk nadat je je aanbieding hebt gemaakt:

  • Zoek het object dat je te koop hebt aangeboden om te controleren of het in zoekresultaten verschijnt en correct wordt weergegeven. Je kunt de weergave Actief in Mijn eBay gebruiken om een zoekopdracht met trefwoorden op al je aanbiedingen uit te voeren.

  • Controleer je galerijafbeelding. Wijzig je galerijafbeelding zo nodig.

  • Beantwoord vragen van kopers snel. Lees de volledige e-mail en reageer accuraat. Voeg je antwoorden op vragen aan je aanbieding toe. Het kan zijn dat andere kopers dezelfde vragen hebben.

  • Controleer de status van al je aanbiedingen in Mijn eBay. Je kunt zo nodig je communicatievoorkeuren wijzigen om je via e-mail up-to-date te laten houden.

  • Misschien wil je bieders en kopers beheren. Op die manier kun je bieders met negatieve feedback of bieders in regio's waarnaar je geen objecten verzendt, blokkeren.

Je aanbieding herzien

Lees Je aanbieding wijzigen als je wijzigingen in je aanbieding wilt aanbrengen. Je kunt een zoekopdracht op basis van trefwoorden uitvoeren om specifieke aanbiedingen op te zoeken, en een aantal aanbiedingen tegelijk wijzigen.

Welke gegevens je kunt wijzigen, is afhankelijk van twee factoren: hoeveel tijd er nog is voordat de aanbieding afloopt en of er op het object is geboden. In de meeste gevallen kun je de verkoopvorm niet wijzigen. Je kunt een veilingaanbieding bijvoorbeeld niet wijzigen in een winkelaanbieding.

Als je een aanbieding van meerdere objecten met een vaste prijs gebruikt, kun je de aanbieding misschien na een verkoop herzien. Je kunt echter niet de verkoopvorm, duur, rubriek of titel van de aanbieding veranderen.

Als er bij je aanbiedingen van meerdere objecten met een vaste prijs objecten zijn gekocht, kun je deze aankopen zien op de pagina Aankoopgeschiedenis, evenals informatie over de aanbieding op het moment van de aankoop. Kopers kunnen alleen het gekochte object zien op de pagina Bestellingsgegevens.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.