Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je verkoopactiviteiten beheren

Goede communicatie met kopers en goed beheer van je aanbiedingen zijn belangrijke aspecten van het verkopen. Je kunt al je objecten en transacties bijhouden in Mijn eBay.

Een probleem oplossen

 
Voer het objectnummer in op het formulier Je aanbieding voortijdig beëindigen. Bepaal of je ontvangen biedingen wilt annuleren of je object wilt verkopen aan de hoogste bieder. Voer dan de reden in waarom je de aanbieding voortijdig beëindigt. Voor veilingen krijgen bieders dan een e-mail waarin staat dat hun biedingen zijn geannuleerd. Overweeg voor het voortijdige beeindigen om de Niet op voorraad optie of de geldig tot geannuleerd optie te gebruiken. Onthoud dat er beperkingen zijn en er kosten kunnen zijn als je een aanbieding beeindigd.
 
Klik op Mijn eBay boven aan elke eBay-pagina. Klik in de linkerkolom onder Verkopen op Actief. Zoek de aanbieding op die je wilt wijzigen en selecteer Herzien in het menu rechts.
 
Je kunt de gebruikersnaam van de koper blokkeren. Ga naar de pagina Een bieder of koper blokkeren. Voer vervolgens in het tekstvak de gebruikersnaam in van het eBay-lid dat je wilt blokkeren. Klik op Verzenden.
 
 
Alle speciale acties, kortingen of coupons die momenteel voor jou beschikbaar zijn worden weergegeven in het gedeelte Alles voor verkopen in Mijn eBay onder Speciale acties. Je moet bij sommige acties op Accepteren klikken om ze te activeren.
 
Je kunt het object opnieuw aanbieden. Klik op Mijn eBay boven aan elke eBay-pagina. Klik in de linkerkolom onder Verkopen op Onverkocht.  Selecteer Opnieuw aanbieden in het menu rechts van het object.

Hulp-onderwerpen

Je verkoopactiviteiten beheren in Mijn eBay

Aanbiedingen beheren

Kopers beheren

Na afloop van de aanbieding

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.