Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Zoeken naar een object dat je te koop hebt aangeboden

Wanneer je een object te koop aanbiedt, kun je dit bekijken in Mijn eBay of door op het objectnummer of je gebruikersnaam te zoeken. Als je de aanbieding onlangs hebt toegevoegd of herzien, duurt het misschien even voordat deze in zoekresultaten verschijnt.

Zoeken naar je object

Zoek op een van de volgende manieren naar een object dat je te koop hebt aangeboden:

  • Zoeken op objectnummer. Klik boven aan een eBay-pagina op de link Uitgebreid zoeken en klik vervolgens op de link Op objectnummer aan de linkerkant van de pagina. Als je het objectnummer niet weet, kun je dit opzoeken in je bevestigingsbericht of in Mijn eBay.

  • Zoek op verkoper. Klik boven aan een eBay-pagina op de link Uitgebreid zoeken en klik vervolgens op de link Op verkoper aan de linkerkant van de pagina.

  • Bekijk de aanbieding in Mijn eBay. Ga naar Mijn eBay en klik op de link Actief in het gedeelte Verkopen om je huidige aanbiedingen te zien.

  • Voer een zoekopdracht met trefwoorden uit. Als je geabonneerd bent op Verkoopmanager of Verkoopmanager Pro, kun je een zoekopdracht met trefwoorden uitvoeren. Ga naar Mijn eBay, selecteer Objectbeschrijving in het vervolgkeuzemenu in de gedeelten Actief, Verkocht en Onverkocht en voer het beschrijvingsdetail in.

Als je het object niet kunt vinden door hiernaar te zoeken of bladeren

Als je onlangs een object hebt toegevoegd of een aanbieding hebt herzien, wordt het object mogelijk niet direct weergegeven wanneer je hiernaar zoekt of bladert op eBay. Hoewel aanbiedingen in het algemeen binnen 24 uur worden weergegeven, duurt dit soms langer om van eBay een veilige handelsplaats te maken.

Probeer het volgende als je na meer dan 24 uur nog altijd je object niet kunt vinden door hiernaar te zoeken of bladeren:

  • Controleer of je objecttitel fouten bevat. Gebruik in je objecttitel geen speciale tekens (zoals !, /, @). Controleer of je niet per ongeluk 2 woorden aan elkaar hebt getypt. Mogelijk heb je bijvoorbeeld je objecttitel ingevoerd als Beatlesposter in plaats van Beatles poster. Meer weten over het wijzigen van je objecttitel?

  • Controleer of je object op eBay is toegestaan. In sommige gevallen worden objecten niet in zoekresultaten weergegeven als ze niet zijn toegestaan of in strijd zijn met ons beleid. Bekijk ons beleid voor aanstootgevend materiaal als dit volgens jou geldt voor je object.

  • Controleer of je zoekopdracht winkelobjecten omvat als je een winkelobject hebt aangeboden. Winkelobjecten worden niet automatisch opgenomen in zoekresultaten. Deze objecten worden echter weergegeven in de resultaten voor zoekopdrachten in eBay-winkels.

  • Controleer of je zoekt naar woorden die in je objecttitel voorkomen. Wanneer je op antieke klok zoekt, wordt het object alleen opgehaald als de objecttitel de woorden antieke en klok bevat.

Zoeken naar je object nadat de aanbieding is afgelopen

In Mijn eBay kun je zoeken naar aanbiedingen die in de afgelopen 60 dagen zijn afgelopen.

Zo zoek je naar een object nadat je aanbieding is afgelopen:
  1. Klik op Mijn eBay boven aan de meeste eBay-pagina's.

  2. Klik in het gedeelte Verkopen op de link Verkocht of Onverkocht .

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.