Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Niet-verkopende verkoper

Een verkoper op eBay mag de betaling of levering van een object niet weigeren nadat de aanbieding met succes is afgelopen.

Heb je een object betaald maar niet ontvangen en is dit bedrag niet teruggestort, ga dan naar de Hulp-pagina Regeling voor kopersbescherming als je wilt weten wat je moet doen. Op deze pagina wordt ook uitgelegd hoe je de verkoper meldt.

Als een verkoper weigert een transactie te voltooien terwijl je nog niet hebt betaald of de betaling is teruggestort, meld dan de verkoper. Voeg aan de melding een kopie van de e-mail toe waaruit blijkt dat de verkoper weigert de transactie te voltooien. Kopieer hierbij het volledige bericht.

Nadat we je melding hebben ontvangen, onderzoeken we de vermoedelijke overtreding. Disciplinaire maatregelen kunnen bestaan uit een formele waarschuwing of schorsing van een gebruikersaccount voor bepaalde of onbepaalde tijd. Als een klacht niet onomstotelijk kan worden bewezen, onderneemt eBay mogelijk geen actie. Met het oog op privacy doet eBay geen mededelingen over het resultaat van het onderzoek.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.