Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Beleid voor misbruik van procedure voor onbetaalde objecten

 

 

Overzicht van het beleid

Verkopers mogen geen misbruik maken van de procedure voor onbetaalde objecten en komen niet in aanmerking voor creditering voor verkoopcommissie als de koper voor het object heeft betaald. Als een verkoper creditering heeft aangevraagd voor een transactie die is afgehandeld, kan de koper bezwaar maken tegen het onbetaalde object.

We kunnen verschillende stappen ondernemen tegen verkopers die ten onrechte melden dat een object niet is betaald. Zo kunnen we alle crediteringen voor de periode in kwestie terugboeken, het gebruiksrecht voor het systeem voor creditering van de verkoopcommissie gedurende een bepaalde periode intrekken, de koop- en verkoopprivileges beperken en het account van de verkoper schorsen.

 

 

Geld-terug-garantie van eBay
Als je het object hebt betaald, maar niet hebt ontvangen, kan de Geld-terug-garantie van eBay helpen. Meer weten over wat je moet doen als je je object niet ontvangt?

Beleid voor verkooppraktijken
Hoewel het begrijpelijk is dat er momenten kunnen zijn waarop de verkopers een verkoop niet kunnen afhandelen, mogen zij na een succesvolle transactie de betaling niet weigeren. Als je wilt weten waar verkopers doorgaans verantwoordelijk voor zijn, raadpleeg je ons beleid voor verkooppraktijken.

 

We willen dat eBay een veilige plaats is om objecten te kopen en te verkopen. Daarom staan we niet toe dat verkopers bestellingen ten onrechte annuleren omdat de koper niet heeft betaald. De mogelijkheid om bestellingen te annuleren omdat de koper niet heeft betaald, is bedoeld om te zorgen dat verkopers een betaling ontvangen voor objecten die kopers hebben gekocht. Als een verkoper een bestelling annuleert omdat de koper niet heeft betaald, komt de verkoper mogelijk in aanmerking voor creditering van de kosten.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.