Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Alles over Feedback

Feedback is een graadmeter voor de reputatie van een eBay-lid. Feedback is commentaar dat andere leden je hebben gegeven nadat ze zaken met je hebben gedaan. Lees hoe feedback werkt.

Een probleem oplossen

 
Als je negatieve feedback hebt ontvangen, kun je jouw kant van het verhaal vertellen en op de feedback reageren. Als verkoper kun je kopers ook een beperkt aantal aanvragen versturen om hun achtergelaten feedback te herzien.
 
Feedback kan alleen worden gegeven voor leden die bij eBay zijn ingeschreven. Het kan zijn dat een lid niet is ingeschreven omdat de desbetreffende account is geschorst of omdat het lid in kwestie de account heeft gesloten. Het object blijft echter 60 dagen in Mijn eBay staan. Als de account wordt hersteld of het lid de sluiting van de account annuleert, kun je feedback geven.
 
Je kunt voor hetzelfde lid meerdere keren feedback geven, één keer per transactie. De invloed van jouw beoordelingen op de feedbackscore van het desbetreffende lid is afhankelijk van de vraag of de transacties in dezelfde week hebben plaatsgevonden.

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

Hoe

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.