Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Kopersbeschermingsprogramma's

 

We willen dat je vol vertrouwen winkelt op eBay, maar als er zich een probleem voordoet, neem dan contact op met de verkoper. Onze verkopers werken normaal gezien samen met kopers om snel problemen op te lossen, maar onze kopersbeschermingsprogramma's kunnen je helpen bij het oplossen van geschillen tussen jou en de verkoper.

Kopersbeschermingsprogramma's zijn verschillend op elk van onze internationale sites. Wanneer je op eBay winkelt, word je gedekt door het kopersbeschermingsprogramma dat beschikbaar is op de site waar de transactie heeft plaatsgevonden.

Ontdek hoe je gedekt bent bij het winkelen op andere eBay-sites.

Kopersbescherming op eBay.nl

Wanneer je met PayPal betaalt op eBay.nl, word je beschermd door de kopersbescherming van PayPal voor in aanmerking komende aankopen. Je kunt een geschil openen op de pagina Transactieproblemen oplossen van PayPal om een terugbetaling aan te vragen voor de kosten van het object, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten.

Geld-terug-garantie van eBay

Als je een object hebt gekocht op eBay.nl, maar niet met PayPal hebt betaald, word je mogelijk nog steeds beschermd onder de Geld-terug-garantie van eBay. Meer weten over de Geld-terug-garantie van eBay op eBay.nl?

Contact opnemen met Klantenservice

Meld overtredingen of problemen met een ander eBay-lid.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.