Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Problemen met kopen oplossen

Waar moet je op moet letten voordat je een bod op een object uitbrengt of het koopt? Hoe voorkom je veelvoorkomende fouten? We leggen het hieronder uit. Als zich een probleem voordoet met een aankoop, raadpleeg je het beste onze regelingen voor kopersbescherming.

Een probleem oplossen

 
 
Als er een probleem is met uw bestelling, kunnen we helpen. Lees onze artikelen over wat u moet doen als u uw object niet ontvangt en hoe u een object terugstuurt.
 
 
Uw terugbetaling is overgemaakt naar uw oorspronkelijke betalingsmethode. Het geld is meestal binnen 3-5 werkdagen beschikbaar.
Als het bedrag is terugbetaald nadat u een object hebt teruggestuurd of een aanvraag onder de Geld-terug-garantie van eBay hebt ingediend, kunt u de status van de terugbetaling controleren in uw aanvraaggegevens in Mijn eBay. Zo nodig kunt u ons ook vragen in te grijpen.
 
 
Als u een bestelling wilt annuleren, moet u een aanvraag indienen om de verkoper te vragen of deze de annulering voor u kan uitvoeren. De verkoper kan uw annuleringsaanvraag accepteren of afwijzen. Als de verkoper uw bestelling al heeft verzonden, kan hij of zij deze niet meer annuleren. Meer weten over hoe kopers kunnen verzoeken om annulering van een bestelling?
 
Wanneer u een object koopt, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk betaalt. Als u niet binnen vier kalenderdagen hebt betaald, mag de verkoper uw bestelling annuleren. In dat geval ontvangt u uw object niet en registreren we het onbetaalde object voor uw account. Als kopers te veel onbetaalde objecten of geannuleerde bestellingen hebben, kunnen we limieten opleggen of koopprivileges intrekken. Meer weten over ons beleid voor onbetaalde objecten?

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

Regelingen voor kopersbescherming

 

Nadere informatie

 

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.