Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Problemen met kopen oplossen

Waar moet je op moet letten voordat je een bod op een object uitbrengt of het koopt? Hoe voorkom je veelvoorkomende fouten? We leggen het hieronder uit. Als zich een probleem voordoet met een aankoop, raadpleeg je het beste onze regelingen voor kopersbescherming.

Een probleem oplossen

 
Het kan gewoon een misverstand zijn. Stuur een e-mail naar je handelspartner. Als dat niet werkt, vraag je de contactgegevens op en probeer je de verkoper te bellen. Met deze tips kun je ook een oplossing zoeken.
 
Als je nog geen bod hebt uitgebracht, kun je de link Een vraag stellen in de aanbieding gebruiken. Als je het object al hebt gewonnen of verkocht, bel of e-mail je de verkoper en vraag je of je een andere betalingsmethode kunt gebruiken.
 
Als je object niet is aangekomen of sterk afwijkt van de beschrijving, kun je eerst contact opnemen met de verkoper. Meer tips om het probleem op te lossen.
 
Als je een object koopt en de verkoper en de betaling niet binnen 4 dagen ontvangt, kan eBay een geschil wegens onbetaald object openen. Als je niet binnen 4 dagen na opening van het geschil reageert, kun je een aantekening wegens onbetaald object krijgen.

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

Regelingen voor kopersbescherming

 

Nadere informatie

 

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.

Snelkoppelingen