Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Kopen met de optie Nu kopen


Nu kopen is de eenvoudigste manier om iets op eBay aan te schaffen. Als je het pictogram naast een aanbieding ziet en er een Nu kopen-prijs wordt weergegeven, geeft de verkoper je de gelegenheid om het object meteen te kopen voor een vaste prijs zonder te wachten tot de veiling is afgelopen.

Soorten aanbiedingen

Dit zijn de soorten aanbiedingen die een Nu kopen-prijs kunnen hebben:

 • Aanbiedingen in veilingvorm met de optie Nu kopen: Je kunt een bod plaatsen en meedoen aan de veiling of het object direct kopen met Nu kopen. Voor sommige aanbiedingen is de optie Nu kopen alleen beschikbaar totdat het eerste bod is geplaatst.

 • Veilingen met een minimumverkoopprijs en de optie Nu kopen: De optie Nu kopen wordt weergegeven totdat iemand de minimumverkoopprijs biedt. Dat betekent dat het zaak is om snel te handelen als je ziet dat een object een Nu kopen-prijs heeft en dat er al op is geboden.

 • Alleen Nu kopen-prijs (zonder bieden): Je kunt het object meteen kopen voor de Nu kopen-prijs.

 • Aanbiedingen van meerdere objecten: Bij sommige aanbiedingen kun je meerdere objecten kopen. Geef het gewenste aantal op voordat je op Nu kopen klikt.

Verzendkosten

Als de Nu kopen-prijs exclusief verzendkosten is, kun je de verzendkosten op een van deze manieren bepalen:

 • Neem contact op met de verkoper om de totaalprijs van het object inclusief verzendkosten en eventuele andere kosten te achterhalen.

 • Kijk in de objectbeschrijving goed naar de verzendgegevens en controleer of de verkoper heeft vermeld dat je direct moet betalen.

 • Als het gaat om een Nu kopen-object met Nu betalen, wil de verkoper de betaling direct ontvangen. Verzendkosten en eventuele andere kosten worden daarom in de beschrijving van de aanbieding vermeld.

Objecten kopen met Nu kopen

 1. Zoek naar objecten met een Nu kopen-prijs door op rubriekspagina's of pagina's met zoekresultaten op de tab Alleen Nu kopen te klikken.

 2. Controleer de Nu kopen-prijs van het object. Dit is de prijs die je voor het object moet betalen. Controleer ook de verzendkosten en andere bijkomende kosten die mogelijk zijn vermeld in de objectbeschrijving zodat je weet hoeveel het object in totaal kost.

 3. Klik in de aanbieding op Nu kopen om het object aan te schaffen.

  Belangrijk: Bij Nu kopen-objecten met zowel een biedprijs als een Nu kopen-prijs, is de Nu kopen-prijs slechts beperkte tijd beschikbaar.

 4. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Er verschijnt een bericht met de bevestiging van het Nu kopen-object.

 5. Selecteer een betalingsmethode voor het object.

Opmerking: Als je al eerder objecten van deze verkoper hebt gekocht, is de link Aankoopgeschiedenis bekijken zichtbaar op de objectpagina.  Je kunt op deze link klikken om versies van het gekochte object te zien.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.