Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Objecten kopen bij topverkopers

Topverkopers:

Moeten consistent beoordelingen van 4 of 5 sterren van kopers krijgen voor het leveren van een uitstekende service, voor snelle verzending en voor nauwkeurige objectbeschrijvingen.

Moeten jaarlijks $1000 of meer verkopen en minimaal 100 verkooptrasacties op eBay voltooien.*

Worden regelmatig door eBay gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de normen worden nageleefd.

*Je omzet in de plaatselijke valuta wordt omgerekend naar Amerikaanse dollars zodat je kunt zien wat je maandelijkse totaal is.

Veelgestelde vragen

Topverkopers staan bekend om hun uitstekende service aan kopers op eBay. eBay controleert regelmatig de prestaties van deze verkopers om ervoor te zorgen dat ze de vereisten van het programma blijven naleven.
Nee, verkopers moeten de status Topverkoper verdienen door consistent de eBay-normen voor een uitstekende klantenservice na te leven. De status Topverkoper is geen betaalde plaatsing en je kunt je er niet op abonneren.
Eerst moet je een uitstekende service aan je kopers verlenen. Naarmate je een reputatie voor uitstekende service opbouwt door consistent hoge beoordelingen van kopers te ontvangen en door aan onze vereisten voor verkoopvolume te voldoen, verdien je automatisch de status Topverkoper. Meer weten?
Hoewel het programma voor topverkopers verkopers onder de aandacht brengt die bekend staan om het leveren van een uitstekende service, wordt alle kopers op eBay aangeraden om de aanbiedingsgegevens, foto's en beleidsregels van verkopers zorgvuldig te bekijken en vragen over het object te stellen voordat ze een bod of aankoop doen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Heb je geen ervaring met eBay?

Via de onderstaande links kun je snel aan de slag.

Verwante Hulp-onderwerpen