Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Services voor verificatie en beoordeling gebruiken

Met behulp van services voor verificatie en beoordeling kun je de waarde van een object bepalen. Tegen een kleine vergoeding kan een onafhankelijke en deskundige taxateur een aanbieding op eBay bestuderen en potentiële problemen aanwijzen.

Over services voor verificatie en beoordeling

Kopers kunnen een object vóór de aankoop op waarde laten schatten of een taxatie krijgen van een onlangs gekocht object. Verkopers kunnen het vertrouwen van bieders winnen door een object te laten verifiëren voordat ze het aanbieden. Verkopers kunnen in hun aanbieding vermelden dat een onafhankelijke expert het object heeft goedgekeurd, waardoor bieders weten dat het object is onderzocht en bestudeerd door een ervaren deskundige die een eed heeft afgelegd om een onbevooroordeelde mening te geven.

  • Verificatieservices : Via verificatieservices kun je bepalen of een object echt is en nauwkeurig is beschreven. Experts kunnen vaak aan de hand van kleine details vaststellen of een object vervalst is. Twee deskundige taxateurs kunnen echter een andere mening hebben over de echtheid van één en hetzelfde object.  

  • Beoordelingsservices: Via deze services kan de fysieke staat van een object worden vastgesteld. Het beoordelingssysteem is afhankelijk van het type object dat beoordeeld wordt.  

Objecten die niet op een juiste manier worden voorgesteld

Als een expert zegt dat een object op eBay niet juist is voorgesteld, behoudt eBay zich het recht voor om de aanbieding te verwijderen als eBay van mening is dat de verkoop van het object aansprakelijkheidsproblemen zou kunnen opleveren voor de koper, de verkoper of een derde. Als dat gebeurt, betaalt eBay de aanbiedingskosten aan de verkoper terug.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.