Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je account beschermen

eBay volgt specifieke procedures waarmee je account wordt beveiligd. Maar je kunt zelf ook veel doen om je account veilig te houden. Hier wordt uitgelegd hoe je je account kunt beschermen.

Een probleem oplossen

 
Wanneer je een e-mail ontvangt of een website bezoekt die je om persoonlijke informatie vraagt, in het bijzonder wachtwoorden en rekeningnummers, wees dan zeer voorzichtig. Als het noodzakelijk is dat je je account bijwerkt of informatie aan eBay verstrekt, sturen we altijd een kopie van ons verzoek naar je map Berichten in Mijn eBay. We zullen je nooit vragen om ons je persoonlijke gegevens te e-mailen.

We versturen vaak marketing- en promotie-e-mails die mogelijk niet in je map Berichten verschijnen. Als je vermoedt dat een e-mail nep is, wees voorzichtig en klik niet op links. Je kan je communicatievoorkeuren wijzigen door naar Mijn eBay > Account > Communicatievoorkeuren te gaan.

Als je een e-mail ontvangt waarvan je denkt dat het verdacht of oplichterij is, laat het ons weten door het als bijlage door te sturen naar spoof@ebay.com. Meer weten over het melden van spoofberichten?

 
Als je merkt dat er buiten jouw medeweten wijzigingen in je account zijn aangebracht, log je in en wijzig je je wachtwoord en geheime vraag en geheim antwoord. Als je niet kunt inloggen, neem je onmiddellijk contact op met eBay. Meer weten over het melden van accountovername?
 
Als je merkt dat er verdachte wijzigingen in je account zijn aangebracht, log je in en wijzig je je wachtwoord en geheime vraag en geheim antwoord. Als je niet kunt inloggen, neem je onmiddellijk contact met ons op. Meer weten over het beschermen van je eBay-account ?

Hulp-onderwerpen

Accountbeveiliging

Privacybescherming

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.

Snelkoppelingen

Regels en beleid