Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je account beschermen

eBay volgt specifieke procedures waarmee je account wordt beveiligd. Maar je kunt zelf ook veel doen om je account veilig te houden. Hier wordt uitgelegd hoe je je account kunt beschermen.

Een probleem oplossen

Als het bericht door eBay is gestuurd, kun je het ook terugvinden in je berichten in Mijn eBay. Stuur verdachte e-mails naar spoof@ebay.com, of naar spoof@paypal.com als deze van PayPal afkomstig lijken. Klik nooit op een link in een verdachte e-mail. Meer weten over het melden van spoofberichten?
Als je merkt dat er buiten jouw medeweten wijzigingen in je account zijn aangebracht, log je in en wijzig je je wachtwoord en geheime vraag en geheim antwoord. Als je niet kunt inloggen, neem je onmiddellijk contact op met eBay. Meer weten over het melden van accountovername?
Als je merkt dat er verdachte wijzigingen in je account zijn aangebracht, log je in en wijzig je je wachtwoord en geheime vraag en geheim antwoord. Als je niet kunt inloggen, neem je onmiddellijk contact met ons op. Meer weten over het beschermen van je eBay-account ?

Hulp-onderwerpen

Accountbeveiliging

Privacybescherming

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.

Snelkoppelingen

Regels en beleid