Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je accounts op eBay beheren

Je account is je identiteit op eBay. Met je account koop en verkoop je objecten, communiceer je met andere leden over eBay en geef je feedback voor handelspartners.

Een probleem oplossen

 
Voer je e-mailadres in op de pagina Gebruikersnaam vergeten en klik op Doorgaan. We sturen je gebruikersnaam dan naar je e-mailadres.
 
We kunnen je wachtwoord naar je e-mailadres sturen. Op de pagina Wachtwoord vergeten voer je je gebruikersnaam in en klik je op Doorgaan.
 
Het kan zijn dat het e-mailadres van je account onjuist is of dat berichten van eBay in de map met ongewenste berichten worden geplaatst als je een spamfilter gebruikt. Neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen.
 
Controleer of het bericht daadwerkelijk van eBay afkomstig is door je berichten te bekijken in Mijn eBay. Meer weten over schorsing van accounts en het herkennen van spoofberichten?
 
Controleer of het bericht daadwerkelijk van eBay afkomstig is door in te loggen bij Mijn eBay en je berichten te bekijken. Meer weten over het herkennen van spoofberichten en het oplossen van problemen met je creditcard of bankpas?
 
eBay doet er alles aan om je account te beveiligen. Als je kunt inloggen, wijzig je je wachtwoord en je geheime vraag en geheim antwoord. Als je niet kunt inloggen, kun je contact met ons opnemen. Meer weten over beveiliging van je account?

Hulp-onderwerpen

Basisbeginselen

Wijzigingen aanbrengen

Problemen met je account

Je account herstellen
Als je account wegens achterstallige betaling is geschorst, vind je hier informatie over hoe je deze kunt herstellen.

Geschorste accounts
Een account kan worden geschorst wanneer de regels of het beleid van eBay worden overtreden of kosten niet worden betaald.

Technische problemen

Fouten en technische problemen oplossen
Hier vind je oplossingen voor veelvoorkomende foutberichten.

Cookies beheren
Je kunt cookies accepteren of verwijderen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.

Snelkoppelingen