Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Hulp krijgen via de community-hulpmiddelen


Als je naar de community-hulpmiddelen wilt gaan, plaats je de cursor op Community, boven aan de meeste eBay-pagina's. In het keuzemenu kun je het gedeelte selecteren dat je interesseert, afhankelijk van de vraag of je antwoorden op een vraag nodig hebt of contact wilt maken met andere leden.

Meer weten over onze community-hulpmiddelen?

Antwoorden op je vragen krijgen

Heb je een vraag over hoe je foto's van je objecten plaatst of over hoe eBay-tools werken?  Het Antwoordcentrum is de plek voor jou.

Je kunt je vraag plaatsen, op verschillende locaties van de community commentaar geven of door de forums bladeren om te zien of je vraag al is beantwoord. Je krijgt het snelst antwoord als je je vraag plaatst in een gedeelte van de community dat gewijd is aan je onderwerp.

Deelnemen aan discussieforums en workshops

Wil je deelnemen aan discussies over onze rubrieken of interesses van de community, of wil je je mening geven over eBay of een ander onderwerp? Ga dan naar onze discussieforums.

In discussies over rubrieken kun je lezen en discussiëren over eBay-rubrieken, en de Hulpforums gaan over specifieke onderwerpen zoals feedback, verpakking en verzending, en veilingen.

In algemene discussieforums kun je interesses en andere onderwerpen bespreken, of gewoon plezier hebben. Er zijn ook forums waar je antwoord kunt krijgen op vragen over eBay Bestandsuitwisseling enzovoort.

Deelnemen aan een groep of een groep starten

Wil je contact maken met andere leden die dezelfde interesses hebben als jij? In Groepen kun je mensen vinden die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen als jij, en praten over verzamelingen, nieuws of wat dan ook. Als je geen groep over je favoriete onderwerp kunt vinden, kun je er zelf een starten.

Het meeste recente eBay-nieuws krijgen

Wil je weten wat er op eBay gebeurt? Dan zijn de Mededelingen interessant voor jou. Je vindt daar informatie over systeemwijzigingen of zaken die misschien relevant voor je zijn.

Overige voorwaarden

Voordat je een vraag plaatst, is het een goed idee vertrouwd te raken met het beleid voor discussieforums.

Community-hulpmiddelen zijn uiterst geschikt voor het delen van tips uit de praktijk, het leren kennen van mensen en het leren over eBay-tools. eBay is echter niet verantwoordelijkheid voor de juistheid van de antwoorden of voor meningen of uitspraken in community-forums. Als je een vraag hebt over het beleid voor regels en veiligheid, accountbeveiliging of problemen met de website, kun je de informatie het beste direct van eBay krijgen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.