Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Collecties maken en beheren


Collecties zijn een manier om op eBay dingen te verzamelen en te delen die je leuk vindt, wilt hebben of aanbeveelt. Maak een collectie om kopers te laten zien wat je aanbiedt of om je favoriete vondsten op eBay te delen en ordenen.

Een collectie maken of objecten aan een collectie toevoegen

Zo maak je een collectie of voeg je een object aan een van je bestaande collecties toe:
  1. Zoek een object dat je interesseert.

  2. Klik op de objectpagina op Toevoegen aan collectie.

  3. Als je nog geen collectie bent begonnen, helpen we je een nieuwe collectie te maken.

  4. Voeg een beschrijving van het object toe of vertel wat je er zo aan bevalt.

  5. Klik op Toevoegen aan collectie als je klaar bent.

Je collectie valt meer op door een korte en beschrijvende titel die uitlegt waar de collectie uit bestaat, en levendige foto's van hoge kwaliteit. Zo zullen andere leden deze collectie sneller volgen en delen.

Je collecties beheren

Je kunt je collecties bekijken door je muis boven Mijn eBay te plaatsen en Mijn collecties te selecteren in het keuzemenu. Je kunt ook naar je profiel gaan om je collecties te zien.

Als je wijzigingen in een collectie wilt aanbrengen, klik je op Bewerken. Je kunt de titel wijzigen, een beschrijving toevoegen of bewerken, de collectie privé maken of verwijderen.

Wanneer je een collectie maakt, is deze automatisch voor iedereen zichtbaar. Als je de collectie privé wilt maken, kun je je privacy-instellingen aanpassen.

Een collectie opslaan

Als je een collectie wilt opslaan die door een ander lid is gemaakt, klik je op Opslaan naast de titel van de collectie. De objecten in de collectie worden toegevoegd aan je feed en andere leden kunnen in je profiel zien welke collecties je hebt opgeslagen. Je kunt je privacy-instellingen aanpassen om de collecties die je hebt opgeslagen, openbaar of privé te maken. Je kunt maximaal 50 collecties tegelijk opslaan, met maximaal 200 objecten per collectie.

Als je de collecties wilt zien die je hebt opgeslagen, ga je naar de homepage van eBay en klik je onder Opgeslagen op Collecties.

Als je een collectie uit je opgeslagen interesses wilt verwijderen, zoek je de collectie in je profiel en klik je op Verwijderen om de selectie ervan op te heffen.

Commentaar geven op een collectie

Als je vragen of opmerkingen hebt over een collectie, kun je commentaar geven met behulp van het commentaar-vak aan het einde van de collectie. De samensteller van de collectie en andere leden kunnen je commentaar zien en erop reageren.

Als je van gedachten verandert over het commentaar dat je hebt gegeven, kun je het op elk gewenst moment verwijderen door onder je commentaar te klikken op Verwijderen.

Klik op Vind ik leuk als je het ergens mee eens bent of als je blijk wilt geven van je waardering voor het commentaar van andere leden.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.