Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 1 van 3
The Culinary Olympics Cookbook by Master Chef Ferdinand E. Metz 1979
US $29,99
OngeveerEUR 26,84
Objectstaat:
“In clean excellent condition”
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Verzendkosten:
US $4,63 (ongeveer EUR 4,14) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Tuscarora, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 30 sep en di, 1 okt tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:296223262180
Specificaties
- Objectstaat
- Heel goed
- Opmerkingen van verkoper
- “In clean excellent condition”
- Personalize
- No
- Publication Year
- 1979
- Ex Libris
- No
- Personalized
- No
- Original Language
- English
- Inscribed
- No
- Intended Audience
- Young Adults, Adults
- Vintage
- Yes
- ISBN
- 9780843621396
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Culinary Olympics Cookbook : Us Team Recipes from the International Culinary Olympics
- Illustrator
- Yes
- Publisher
- CBI Publishing Company, Incorporated
- Genre
- Cooking
- Topic
- Methods / Quantity, Regional & Ethnic / International
- Number of Pages
- Xiii, 291 Pages
Objectbeschrijving van de verkoper
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.