Recht op opt-out voor Californische consumenten

Wat is het opt-out-recht voor Californische consumenten?

Op 1 januari 2020 heeft de California Consumer Privacy Act (CCPA) nieuwe privacyrechten voor consumenten in Californië geïntroduceerd, waaronder het recht om af te zien van de verkoop van hun persoonsgegevens, zoals gedefinieerd in de CCPA. Zoals beschreven in onze State Privacy Disclosures, is de definitie van de CCPA van 'verkoop' breed en omvat het delen van praktijken die gebruikelijk zijn op online markten.

Hoewel eBay zonder je toestemming geen persoonsgegevens voor geld verkoopt, delen we wel informatie voor allerlei andere doeleinden, zoals het personaliseren van je online ervaring of het aanbieden van meer relevante advertenties. Je kunt aangeven dat wij je eBay-activiteit niet mogen gebruiken voor gepersonaliseerde reclame die wij je laten zien, op eBay of waar dan ook op het web. Dit kun je doen door je af te melden (zie hieronder).

Fout: we kunnen je aanvraag niet voltooien. Probeer het opnieuw.

Deze opt-out is bestemd voor Californische consumenten, zoals gedefinieerd door CCPA.

Voor 'opt-out', kies je Uit.

Voor meer informatie over de persoonsgegevens die we verzamelen en over de manier waarop we deze delen, kun je onze Privacyverklaring raadplegen. Consumenten in Californië kunnen onze privacyverklaring lezen die informatie bevat over je rechten en andere manieren om een verzoek inzake privacy in te dienen.

*Om je opt-out-keuze aan je eBay-account te kunnen koppelen, moet je je eerst bij uw account aanmelden. Als je niet bent ingelogd, geldt de opt-out-keuze alleen voor je gebruik van eBay via de huidige browser die je gebruikt en alleen zolang de cookies van die browser niet worden gewist.